Article-Artikel English-Français-Nederlands (now online!)

Choose your Language for the right translated article: (PDF)

English, Français, Nederlands

2 Comments

  • Beste Demi,

    Geïnteresseerd ben ik je boek over Nehalennia aan het lezen en al je ervaringen en conclusies aan het innemen.
    Wat een werk en toewijding. Dank je wel!

    Ik mail je omdat ik erg moet denken aan mijn eigen boek, dat vorig jaar is uitgekomen over de Magiër Merlijn.
    Je geeft al aan dat Thoth en Merlijn eigenlijk dezelfde persoon zijn.
    In mijn onderzoek naar Merlijn, kom ik tot vele van dezelfde conclusies als jij hebt over Thoth – maar dan heel anders aangevlogen natuurlijk.
    – Deel van een moeder-vader godsprincipe, deel van het plantleven, de groene kleur van Thoth, mercury, de Magiër en nog veel meer overeenkomsten.
    Mijn gedachten gaan nu onder andere uit naar het wordt ‘Tor’ (uit Glastonbury) wat ik verbonden heb aan het woord Tür en dus Deur naar een andere realiteit en zijnde de opwekking tot leven en voortschrijdende evolutie …
    dat evolutie en verandering in het midden van de scheppingskrachten te vinden is, als deur en als pad naar de toekomt. Een woord dat mogelijk ook zie ik nu verband kan houden met de naam Thoth.

    Dat Nehalennia voor mij nu het gezicht wordt van de Oergodin, die samen met Merlijn -Myridinn / Thoth als principe, aan de wieg staan van deze duale schepping is een mooie ontwikkeling.
    Ik ben nog maar 200 blz ver in je boek, maar voelde me geroepen je te mailen. Wat niet lukte dus dan maar op deze manier …

    Er is voor mij een ommekeer door jouw accent op de maan. Eerlijk gezegd zie/zag ik de (deze) maan lang als meer een verstorende factor. Zeker ga ik er (voor nu nog) van uit dat de maan langdurig gehackt en/of verstorend heeft gewerkt.
    Ik ben benieuwd of jij in jouw bronnen erachter komt of er vóór deze maan een ander ‘lichaam’ als de maan heeft gefungeerd – Venus bijvoorbeeld.
    Deze maan zie ik voor alsnog als een factor die duizenden jaren geleden in dit zonnestelsel is ingebracht om hier bepaald leven te vormen en te kunnen monitoren.
    Door jouw visie ga ik langzaam accepteren dat dit wellicht dus ook weer een verstoring is die ingebracht is in ons denken. Ik ga er nog over napluizen en voelen.

    Wat verder voor mij essentieel was, dat ik zelf nog niet eerder een beeld heb gehad van Nehalennia. Gezien het feit dat ik tracht mijn boeken te vormen op mijn eigen ervaring en kennis/informatie (net als jij) was ik eigenlijk verbaast dat ik nog niet eerder een beeld van haar had gezien. Ook tijdens de eerste 200 blz. van je boek kreeg ik geen beeld van haar. Tot nu.
    Er stond een vrouw voor me van top tot teen gehuld in witte doeken, of witte jurken. Zelfs haar mouwen kwamen tot de grond. Ik zag haar gezicht, maar gesluierd was ze ook op hetzelfde moment.
    Ze bleef daar lang staan totdat ik aandacht aan haar gaf. Een kwartier later bladerde ik door je boek en zag de afbeelding op een blz. naast een sterfbed. Zo dus ongeveer.
    Nadat ik haar begroet had en mijn hoofd eerbiedig had gebogen zei ze een aantal woorden. Het werd mij duidelijk dat haar witte omhulling zuiverheid en onbezoedeld-heid aangeeft. Ook kon ik ervaren dat de zuiverheid ‘als nevel’, als essentie aanwezig is binnen alles.
    Iets later kwam de Egyptische Thoth naast haar staan. Een zeer krachtige combi kan ik je vertellen. Oerkracht.
    Ik vroeg me af hoe het kwam dat Thoth en/of Merlijn dezelfde persoon is. Want als ik Merlijn erop of ernaast projecteer geeft dat toch een andere energetische imprint.
    Echter, ik geloof dat Merlijn de vorm is die binnen het Keltische grondgebied ingevoegd kon worden naast de Romeinse overheersing. Ook daar ga ik nog over pluizen.
    Want het beeld van Merlijn in zijn grootste kracht – die/dat hij mij liet zien – is zeker als zoals jij Thoth beschrijft.
    Ook ervaarde door de Egyptische Thoth ik dat de hamer eigenlijk de Ankh is…. Ik denk dat als ik verder lees dat wel zal terugvinden in je boek.

    Wie weet is dit aanvullend of bevestigend voor je verdere onderzoek … Ik hoop dat je dit bereikt want ik heb de mail maar een beetje bij elkaar gefabriceerd en ik hoop dat het werkt.

    Ik ga lekker doorlezen … en op een later moment je filmpjes bekijken … (kan niet alles tegelijk)
    Hartelijk dank hoor!

    Liefdevolle groet,
    Hanneke Bouma

    https://www.mannaz.nl/boeken-merlijn-deur-naar-de-nieuwe-tijd
    https://obeliskboeken.nl/boek/merlijn-deur-naar-de-nieuwe-tijd
    https://www.youtube.com/watch?v=WbM0ISgxQos

  • Beste Hanneke,
    Dank voor je compliment en uitgebreide reactie, die ik met plezier gelezen heb. Wat heerlijk te zien dat mensen met hetzelfde bezig zijn. Het is mooi te zien dat jij via Myrdyn bij een oergodin terecht bent gekomen en ik via Nehalennia bij Thoth. We hebben het over hetzelfde, maar het zijn andere aanvliegroutes inderdaad.

    Ja Glastonbury Tor en Lundy Island zijn als twee poortplekken genoemd. In relatie tot Thoth zijn er nog veel meer deuren. Ik kom daar heel uitgebreid op terug in mijn toekomstige driedelige boekenreeks over Thoth, waar ik momenteel hard aan werk. Dat worden drie boeken van hetzelfde formaat met ieder, naar ik inschat, ieder zo’n 500 pagina’s, boordevol informatie die voor ons verborgen is gehouden. Deze boeken gaan geheel over de vergeten geschiedenis van Thoth. Het is enorm wat ik allemaal heb ontdekt en een monnikenwerk om het te voltooien, maar het voelt als een levensmissie.

    Annwyn en het Appelland Avalon zijn mijns inziens andere benamingen voor de ideeën die in Egypte ook bekend waren als Amen en Amenti.
    Je idee dat Nehalennia als oergodin samen met een Thoth-principe aan de creatie van de schepping staat is juist. Myrdyn is zijn magische kant. Als je de films later gaat bekijken, dan zul je daar het een en ander van terug zien uit de verre oudheid, onder andere in het deel over Blauw Bloed (dat de adel naar zich heeft geprobeerd toe te trekken). Daarin komt een verrassende plek naar voren waar deze schepping begonnen is, volgens de oude verhalen en waar ik aspecten van Thoth vond en jij symbolieken van Mydyn zult zien. De film geeft een voorproefje van een aantal ontdekkingen.

    Ik ken de ideeën die gedeeld worden over de maan als storende factor, maar heb zelf een andere visie. De Gele Zon is de verstorende factor die hier eerder niet was. Deze zon zal in de toekomst veranderen in een Blauwe Zon. (De komst van de Blauwe Kachina, zoals de indianen voorspellen.) De maan is voorheen een Blauwe Zon geweest, volgens mijn ontdekkingen en toen deze vernietigd werd, is het een gerepareerde versie geworden, die in verhalen naar voren komt over Thoth die het oog van Horus repareert. Daarna kregen we de maan. Van Horus zijn er twee versies ontstaan, de tweede versie is in de wereld gebracht door machthebbers. Ook daarover heb ik een film gemaakt omdat de informatie te belangrijk is voor deze tijd. In mijn toekomstige boeken kom ik daar uitgebreid op terug, maar het is informatie die ik alvast wilde delen voor geïnteresseerden. Op pagina 512 in mijn Nehalenniaboek kun je lezen dat binnen een oude cultuur onthouden is dat we afstammelingen zijn van Tomo en Nyali en dat zij de maan gemaakt hebben. Tomo en Nyali zijn Thoth en Nehalennia. De maan is een satelliet, een hulpmiddel voor contact, dat door meerdere entiteiten/machten gebruikt zou kunnen worden. De hack waar we al heel lang last van hebben heeft echter mijn inziens met de zon te maken en niet met de maan. De film over Horus zal je op dit vlak echt alvast veel antwoorden geven. Machthebbers hebben vanuit de aarde ook van alles geprobeerd te doen om de maan te vernietigen, waarover informatie is te vinden in relatie tot een project, dat, hoe toevallig, destijds Project Corona werd genoemd. Je kunt daar meer over lezen op pagina 505.
    In mijn films kun je meer zien over nieuwe ontdekkingen die ik deed tijdens mijn Thoth-onderzoek, die ik in mijn toekomstige boekenreeks uitgebreid onderbouw. Ze zijn dus deels een aanvulling op het Nehalenniaboek, maar ook een voorbereiding voor hen die meer willen weten over mijn Thoth-onderzoek.

    Venus is volgens mijn bevindingen de tegenkracht van het Licht. Een lokkende energie, direct gekoppeld aan de Saturniaanse tegenhangers van de Lichtleer. Op het filmpje van de Lucifer invocatie van het Vaticaan van de paasmis van een aantal jaren geleden, kun je zien dat de mensen daar het symbool van Venus verbeelden. Je ziet dat ook bij defilés van militairen als je erop gaat letten. Door Venus verder te onderzoeken wordt duidelijk dat zij, volgens hen die het pad van Saturnus volgen, de drager van een Antichrist zal zijn. De spirituele oorlog heeft plaats tussen twee krachten; Maan, Blauwe Zon, Mercurius, Thoth en Nehalennia – versus de Gele Zon, Venus, Jupiter, Saturnus en de Zwarte Zon. De goede kracht is bijvoorbeeld beschreven als de terugkerende Blue Kachina een blauwe moederster, de andere die van aardse machthebbers die de zon zwart willen maken, zoals Bill Gates dat wil doen. Veel machthebbers noemen zich een Jupiter of koppelen hun naam aan een macht die ik de On-Macht noem. On is een energie die verwijst naar de Gele Zon. De oude Horus had twee blauwe ogen (de twee blauwe zonnen), de herziene en omgekeerde Horus heeft een geel en zwart oog, gesymboliseerd door b.v. popartiesten, waarbij een hand voor het oog wordt gehouden, waardoor één oog de Gele Zon ziet en het andere oog de Zwarte Zon.

    Mooi te lezen dat je Nehalennia leert kennen. Ze is een fijne, toegankelijke energie. Makkelijker te contacteren dan Thoth of Myrdyn. En eenmaal in contact met haar, onthult ze enorm veel. Dit werd ook een doel van mijn boek. Ze heeft me op zoveel dingen gewezen die ik ben gaan onderzoeken en met bronnen kan onderbouwen. Ik denk dat de wereld gaat veranderen als meer mensen haar gaan zien en voelen. Ze is er nog steeds. Dat Merlijn een beetje anders is als Thoth, komt volgens mij omdat het een facet is van hem, dat mensen zijn gaan onderzoeken. In mijn nieuwe onderzoek komt naar voren hoe men Thoth-verering heeft moeten verbergen voor overheersers zoals de Romeinen, die zich overigens het Leger van Saturnus noemden. Op de Ankh ga ik ook dieper in, in mijn nieuwe boeken. Het is een sleutel die gevormd wordt door de Maan en de Tau en later omgezet is in een zonnesymbool en de spiegel van Venus; een valse weergave waardoor de mens alleen nog maar zichzelf kon zien en de poorten naar de andere realiteit vergaten. De mens kon daardoor middels dit object niet meer de goden zien, maar alleen een spiegeling van zichzelf. In mijn Nehalenniaboek kom je tegen dat de Ankh ook omgezet is in een veranderd symbool van een kinderoffers eisende Cabalgodin. Je ziet dat een en ander bij mij ook allerlei vragen heeft op laten doemen, die ik ben gaan onderzoeken. Zoveel vragen… maar ook veel antwoorden en ze zijn allemaal te ontdekken, maar het vergt enorm veel tijd. Onze verre voorouders hebben het ons allemaal geprobeerd te vertellen.

    Heel goed dat je eerst het boek leest en later de films gaat bekijken. Dan zal er in het bijzonder voor jou met betrekking tot je eigen onderzoek ook weer veel aanvullende en verduidelijkende informatie naar voren komen. De oude Lichtleer kent vele paden, maar wie op het Licht gericht is, komt automatisch bij hetzelfde uit. Het is één kracht met vele aspecten.
    Veel groetjes,

    Demi

Leave a Reply

Your email address will not be published.